Hodnocení

/webconfig/uloziste/bc71887caf4d4b0a364c85d04c8e8e80_50x50.jpg/webconfig/uloziste/b3b9d2f466295f69925d4f1de4ba0477_50x50.jpg/webconfig/uloziste/2e7885d757b9d82ea7c68832690fa1b4_50x50.jpg/webconfig/uloziste/81bc15d3ebe08949f3ca11eaedd08ab5_50x50.jpg/webconfig/uloziste/2d8acd47cdc6217e98f1602cdcccd7b3_50x50.jpg/webconfig/uloziste/77c16f9373529bb6ad66562720a9aa49_50x50.jpg/webconfig/uloziste/455139dc671b0eb0ed14a8e9a6df4e28_50x50.jpg/webconfig/uloziste/45a2690eed0b4c2ca0653aa6dd3695a9_50x50.jpg/webconfig/uloziste/f724482f874f1df7a51396071320e487_50x50.jpg/webconfig/uloziste/88a8965e634feea2d20f722d288a8c89_50x50.jpg/webconfig/uloziste/ab408aae9129f21d92a9cb4cc4075f02_50x50.jpg/webconfig/uloziste/ebd41ffa5959b23fa32d12db645aeb66_50x50.jpg/webconfig/uloziste/50fcc96bcb679e6f54a8d4510a222659_50x50.jpg/webconfig/uloziste/b8471e671a134e47d1621ac429e10344_50x50.jpg/webconfig/uloziste/9363c2668867d891ddaf91bdbd81f007_50x50.jpg/webconfig/uloziste/e442687c1c60a6ba9c934ecbf6b499d8_50x50.jpg/webconfig/uloziste/0193153ff49a6245a27a3b54dd77fe80_50x50.jpg/webconfig/uloziste/a83602551ace68e3eca274a3502e0666_50x50.jpg/webconfig/uloziste/848cf6731241dd374701b6d6adeabb7b_50x50.jpg/webconfig/uloziste/81790b075e122be4a9028ad942a4ef2c_50x50.jpg/webconfig/uloziste/4bca817a01da3b6dc981385195b6829d_50x50.jpg/webconfig/uloziste/15301f5711c334990d44e75c15857c1e_50x50.jpg
Přidat hodnocení
Hodnocení

170x130 Uživatel kvashan (10. dubna 2018)

Ráda bych se podělila se svojí zkušeností s panem doktorem Tišerem. Již delší dobu jsem měla pocit těžkých víček a také bylo již znatelné, že horní víčka nejsou co bývalo. Dlouho jsem hledala odvahu podrobit se operaci horních očních víček. Nakonec jsem se rozhodla a dnes, s odstupem půl roku, vůbec nelituji. Oči se mi otevřely, pocit těžkých víček zmizel a opět se s radostí maluji. Má zkušenost s panem doktorem je vynikající. Jeho velmi lidský a optimistický přístup, jak v přípravě na operaci, tak i v jejím průběhu, ale i následná péče si zaslouží velkou poklonu. Pan doktor měl ke mně velmi pěkný lidský přístup a všechny mé obavy z operace rozptýlil. Poděkování patří i sestřičce v jeho ordinaci. Zároveň jsem již několik let i pacientkou pana doktora a mohu potvrdit, že je vždy milý, ochotný a odborník na svém místě. I v nemoci je návštěva jeho ordinace ve finále příjemnou záležitostí.

Daniela Střihavková - Pardubice (16. prosince 2016)

Podstoupila jsem operaci horních očních víček již v dubnu letošního roku. Se svým hodnocením jsem záměrně čekala několik měsíců, až do úplného zhojení jizev. Dnes mohu říci, že zrak se mi zlepšil cca o 0,5 až 1 dioptrii, např. přečtu jízdní řády na zastávkách MHD bez brýlí, mé oči jsou odpočatější, knihy a noviny dnes čtu bez nepříjemného a obtížného slzení, ale hlavně - cítím se celkově mladší a spokojenější. :-) Určitě tento zákrok přispěl i ke zvýšení mého sebevědomí. Po mnoha letech jsem se začala občas i malovat :-)

Prostředí na klinice je velmi útulné a přitom plně komfortní, personál laskavý a příjemný.Všem, kdo o této operaci očních víček vážně uvažují, mohu s klidným svědomím říci, že zákrok je zcela bezbolestný, operace trvala necelou hodinku a po celou dobu jsem se s panem doktorem Tišerem příjemně bavila. :-) Mohu tedy i dnes s klidným svědomím říci, že s prací MUDr. Tišera jsem naprosto spokojená a všem dalším klientkám ho mohu osobně doporučit, nejen pro jeho lidský přístup, laskavé a vstřícné jednání ale hlavně pro jeho profesionalitu, šikovnost a zručnost.

Daniela Střihavková

170x130Iveta Součková (27. září 2016)

Byla jsem u pana doktora Tišera na zákroku operace horních víček..Jeho jednání a vysvětlení bylo úplně super s nadšením jsem opouštěla ordinaci a hned se objednala zákrok trval hodinku vůbec jsem nic necitila prostě šikovnost má v rukou..Nasadila jsem si brýle proti slunci a s usměvem opouštěla orrdinaci..Všem Vám tuto kliniku doporučuji.Citim úlevu,žádná únava a mé oči krásně září dámy opravdu je to znát tak se nebojte a objednávejte za tu cenu,která je skvělá to opravdu stojí,.Ve svých 45 letech jsem si udělala velkou radost,která už mohla být dřív..Kdyby byl člověk líp informovaný a věděl proto Vám tady píšu..

170x130Michael S. (6. srpna 2016)

Nebýt bílé ordinace, nemám pocit, že jsem u lékaře. Je pravda, že na první pohled celou řadu věcí trochu bagatelizuje, říká, tohohle se asi nezbavíte, tohle se léčit nedá, to se poddá samo - ale díky všelijakým vyšetřením a rozborům krve pravděpodobně nic nezanedbá. Je-li potřeba, pošle i na zdánlivě zbytečná vyšetření ke specialistům. Mluví z něj praktik. V několika případech jsem se svými potížemi obešel specialisty - a po roce mi řekli to samé, co doktor Tišer. Asi je dobré mu věřit, člověk je sice nevěřící Tomáš, ale v důsledku se zatím vždycky ukázalo, že měl pravdu. Nejsem lékař, nechodím ani k jinému praktikovi, těžko mohu soudit jinak, než subjektivně, ale mám pocit, že to to na 1*.

170x130Jaroslava Slavíková (3. června 2016)

Jaroslava S. U pana doktora jsem byla s drobností chirur.charakteru.Ošetřeno perfektně.Pan doktor je stará škola nebo vyspělá etika.Při rozmluvě se na pacienta skutečně dívá,skutečně poslouchá a odpovídá k věci.Nemlátí při rozhovoru do klávesnice,nemá přilepený obličej na obrazovce a je oblečený skutečně jako doktor.Ani sestru jsem si nespletla s uklizečkou,oblečená jako sestra,velmi milá.Budu-li vás pane doktore ještě někdy potřebovat s radostí nashledanou. J. S.

50x50Spokojenost s operací varixů CHIVA metodou (4. 4. 2016)

U pana doktora Tišera jsem před necelými třemi týdny absolvovala operaci křečových žil metodou CHIVA: jedná se (oproti klasické operaci, kterou jsem podstoupila dříve a po níž následovala téměř okamžitá recidiva) o méně invazivní zákrok v lokální anestezii, jehož výhodou je rychlejší rekonvalescence i menší bolestivost. Zákrok trval necelou hodinu a kromě vpichů při podání anestezie jsem necítila bolest (ta se sice během prvních dní po operaci objevila, ale byla zcela v mezích snesitelnosti). Na celkové hodnocení výsledku je ještě příliš brzy, ale vše se zdá být na té nejlepší cestě: operovaná noha mi nenatekla, jizvičky se hojí dobře, a co se týká každodenního provozu, nejsem ničím omezovaná. Oceňuji také velmi příjemné a vstřícné jednání ze strany pana doktora i sestřiček, velmi příznivou cenu i to, že jsem na termín zákroku nemusela dlouho čekat. Děkuji! Lenka M.

170x130Oldřich Zavoral (1. března 2016)

Při vstupu do ordinace vidím za stolem pohodového člověka, v tu ránu se cítím téměř zdráv, tedy nebýt té mé choroby, kterou trpí obrovské množství lidí. Jsem velmi spokojen s přístupem a prací pana doktora, vždy odcházím s klidem v duši a receptem v tašce. Chtěl bych popřát panu doktorovi co nejvíce zdravých klientů, ale to nemohu, byl by nezaměstnaný. Tak tedy co nejvíce s p o k o j e n ý ch pacientů! S úctou Zavoral Oldřich

170x130Veronika B. (1. března 2016)

Dobrý den, pan doktor je opravdu odborník na svém místě. Umí pacientovi naslouchat, vždy vše důkladně vyšetří, než zahájí jakoukoli léčbu a umí své postupy velmi dobře vysvětlit. Jsem naprosto spokojená s jeho přístupem a přála bych si, aby bylo takových lékařů více. Naprosto mu důvěřuji a vím, že jsem u něj v dobrých rukou. Také prostředí jeho nové ordinace/kliniky je příjemné a útulné. Vřele doporučuji všem lidem, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí pro to také něco udělat :-)

170x130Iva (29. února 2016)

Lepšího praktického lékaře neznám. Pan doktor má velký přehled, vždy si ví se vším rady, snaží se nepředepisovat zbytečné prášky, nikoho nenutí k plastickým operacím a je moc milý. My k němu chodíme cela rodina a jsme moc spokojení. Několikrát nám hodně pomohl. Pacienti jsou u něho na prvním místě a jsme i nadšení, jaké krásné prostředí buduje pro své pacienty.

50x50Operace očních víček (4. 12. 2015)

Dobrý výsledek operace očních víček považuji u tohoto lékaře za samozřejmost. Vše jsem si nejprve "omrkla" u kolegyň na kosmetice. Překvapil mne příjemný společenský rozměr, který zákrok měl. Jarmila H.

Hana D. 16. listopadu 2015

Před třemi roky jsem u pana doktora Tišera absolvovala operaci očních víček a musím říct, že je úžasný výsledek a jizvy nejsou vůbec vidět, cena také velmi příznivá, vřele mohu doporučit.

170x13010.prosince 2014

Nedávno mi pan doktor odstraňoval křečové žíly na noze. Zákrok byl proveden odborně a precizně v příjemné atmosféře. Noha mi nenatekla, takže po sundání obvazu za tři dny jsem vůbec nemusela použít stahovací punčochu. Teď už jen zahojení malých jizviček. Spokojenost a chválím. Výsledek operace výborný a můžu jen doporučit. Mašková Věra 10.12.2014

170x1303.prosince 2014

Doktor jak má být. Necpe zbytečně prášky, vše vysvětlí, milý přístup k pacientům. Jen více takovych :) Zuzana Navrátilová

170x13024.září 2014

Dobrý den, byla jsem u pana MUDr.Tišera na vstupní prohlídce a jsem moc spokojená. Vše vysvětlil, poradil a měl příjemné vystupování. Věřím, že jsem ve správných rukou. - V. Tichánková

170x13028.února 2014

"Přes předchozí negativní diagnózu ortopeda velmi přesně zjistil, že mám poškozený meniskus, poskytl mi základní informace k problému a doporučil mi výborného ortopeda k zákroku. Dnes jsem v pořádku a moje důvěra v jeho odborné schopnosti se ještě zvýšila. Vděčná pacientka Ing.Hana Matějčková

170x13010.července 2013

"Mohu jen chválit, dcera (11-letá) po odstranění znaménka na zádech (3 stehy) nemá téměř žádnou jizvu, hojení bezproblémové. Samozřejmě měla z výkonu strach, ale přístup Dr.Tišera a sestřičky byl profesionální a vše proběhlo úplně v pohodě. Žádné čekání, ani na termín nebo následné ošetření. Prostě super! - Jana Černocká

170x13021.srpna 2013

Pan doktor mi provedl operaci očních víček. Podrobně mě seznámil s průběhem operace. Během operace, která byla bezbolestná, jsme si spolu povídali a výsledek opearace byl výborný. Nejen pěkně upravená víčka, ale zmizely i vějířky vrásek vedle očí. Mohu jen doporučit. - Renata

170x13031.května 2013

Před měsícem jsem se svěřila do šikovných rukou MUDr.Tišerovi. Odoperoval mi z obou nohou křečové žíly. Při zákroku jsme si příjemně povídali, výsledek je vynikající a jsem opravdu velmi spokojená. Doporučuji a děkuji. - Alena S. Český Krumlov

170x13025.dubna 2012

Provedl mi operaci kýly, za 5 hod. doma a za 2 dny jsem chodil (bez prášků na bolest). Velmi spokojen a vřele doporučuji.- Petr

50x5031. ledna 2013

Zařízení jsem využil v posledním roce několikrát - resp. jeho chirurgickou část. Služby mi připadají kvalifikované, vysoce profesionální. S ohledem na mé zaměstnání oceňuji rychlost - bez zbytečného posedávání po chodbách, odesílání od jednoho vyšetření k druhému... :-) M.Kubát

Aktuální informace

Milí pacienti,

MUDr. Jan Tišer NEORDINUJE v těchto dnech
2. 7. – 13. 7. 2018
6. 8. – 17. 8. 2018
Lékař i sestra nepřítomni

Ve dnech 2.7. – 13.7. a 9.8. – 17.8. ZASTUPUJE MUDr. Jan Psutka,
tel. 466 651 555, Poliklinika KOLF, č. dv. 139, Masarykovo náměstí 2667, Pardubice
OH: denně 7:30 –12:00 hod.,
odpolední Út 13:00-18:00, Čt 13:00-16:00 hod.

Ve dnech 6.8. – 8.8. ZASTUPUJE POHOTOVOST
www.pardubickalekarskapohotovost.cz,
tel. 466 989 000,
Erno Košťála 1014, Pardubice (autobus 8, Dubina penzion),
OH: Po-Pá 14:00–22:00 hod.,
So, Ne 10:00-22:00.

Důležitá informace pro naše pacienty:
doklad o zaplacení pohotovostního poplatku si uschovejte – bude Vám proplacen po předložení v ordinaci lékaře, v případě, že se jednalo o nutné ošetření (ne preskripce pravidelných léků).

Parkování

Pro pacienty kliniky na soukromém parkovišti u budovy jsou vymezena 4 parkovací místa.

dark

Kontaktujte nás

logo_spodni_listaChirurgické centrum
Estetická chirurgie
Akreditované očkovací centrum
Všeobecné lékařství

MUDr. Jan Tišer
Kyjevská 303
Pardubice-Pardubičky
530 03

centrum@medicalgate.cz
Recepce: +420 466 513 287
Praktický lékař Pardubice