/webconfig/uloziste/bc71887caf4d4b0a364c85d04c8e8e80_50x50.jpg/webconfig/uloziste/b3b9d2f466295f69925d4f1de4ba0477_50x50.jpg/webconfig/uloziste/2e7885d757b9d82ea7c68832690fa1b4_50x50.jpg/webconfig/uloziste/81bc15d3ebe08949f3ca11eaedd08ab5_50x50.jpg/webconfig/uloziste/2d8acd47cdc6217e98f1602cdcccd7b3_50x50.jpg/webconfig/uloziste/77c16f9373529bb6ad66562720a9aa49_50x50.jpg/webconfig/uloziste/455139dc671b0eb0ed14a8e9a6df4e28_50x50.jpg/webconfig/uloziste/45a2690eed0b4c2ca0653aa6dd3695a9_50x50.jpg/webconfig/uloziste/f724482f874f1df7a51396071320e487_50x50.jpg/webconfig/uloziste/88a8965e634feea2d20f722d288a8c89_50x50.jpg/webconfig/uloziste/ab408aae9129f21d92a9cb4cc4075f02_50x50.jpg/webconfig/uloziste/ebd41ffa5959b23fa32d12db645aeb66_50x50.jpg/webconfig/uloziste/50fcc96bcb679e6f54a8d4510a222659_50x50.jpg/webconfig/uloziste/b8471e671a134e47d1621ac429e10344_50x50.jpg/webconfig/uloziste/9363c2668867d891ddaf91bdbd81f007_50x50.jpg/webconfig/uloziste/e442687c1c60a6ba9c934ecbf6b499d8_50x50.jpg/webconfig/uloziste/0193153ff49a6245a27a3b54dd77fe80_50x50.jpg/webconfig/uloziste/a83602551ace68e3eca274a3502e0666_50x50.jpg/webconfig/uloziste/848cf6731241dd374701b6d6adeabb7b_50x50.jpg/webconfig/uloziste/81790b075e122be4a9028ad942a4ef2c_50x50.jpg/webconfig/uloziste/4bca817a01da3b6dc981385195b6829d_50x50.jpg/webconfig/uloziste/15301f5711c334990d44e75c15857c1e_50x50.jpg
Přidat hodnocení

Hodnocení

170x130 Martin Kvapil (24. května 2019)

Má zkušenost s panem doktorem Tišerem.

Před čtrnácti lety jsem byl v nemocnici na klasické operaci křečových žil. Po operaci byla noha nateklá, bolela a nestačil jsem se divit, jak postupně měnila barvu, prostě hrůza. Na kontrolce jsem byl čtyři týdny, pořád s punčochou a postup hojení byl velmi pozvolný. Samozřejmě se mi po čase křečové žíly vrátily a problémy nastaly znova. Noha byla nateklá a projevila se i změna zabarvení kůže. Bylo jasné, že budu muset na operaci znovu! Ale do nemocnice se mi po předešlé zkušenosti nechtělo. Proto jsem začal na internetu pátrat, jaké jsou další možnosti. Našel jsem si v Pardubicích M-Gate kliniku. Již při první návštěvě jsem byl mile překvapen. Moderní, čisté a klidné prostředí, velmi příjemná a ochotná sestra. I pan doktor Tišer je naprosto pohodový a sympatický. To se nevidí každý den. Pan doktor mne vyšetřil a poslal na ultrazvuk. Při další návštěvě mi vysvětlil další postup a já se objednal na operaci. Zákrok se provádí metodou CHIVA, potřebné informace jsou snadno k nalezení na internetu. Samotná operace je pohoda. Umrtvení je lokální a jediné co je cítit je vpich anestetika a lehké tahání, ale nebolí to. Celý zákrok trval asi hodinku, vše bylo naprosto bez problému. Po zavázání nohy následoval krátký odpočinek, kafíčko a hurá domů. Nic mne nebolelo a zbytek dne i noc byla v klidu. Druhý den na převazu jsem utrpěl příjemný šok! Proti klasické operaci žádné modřiny ani otoky a člověk je plně funkční. V podstatě bez omezení! Ani cena 8.500 Kč není špatná, viděl jsem u konkurence i částku 19.500 Kč!!! Ale co mne opravdu úplně dostalo je neskutečně vstřícný a lidský přístup jak pana doktora, tak i sestry! 

Martin Kvapil - Pardubice

170x130 Uživatel kvashan (10. dubna 2018)

Ráda bych se podělila se svojí zkušeností s panem doktorem Tišerem. Již delší dobu jsem měla pocit těžkých víček a také bylo již znatelné, že horní víčka nejsou co bývalo. Dlouho jsem hledala odvahu podrobit se operaci horních očních víček. Nakonec jsem se rozhodla a dnes, s odstupem půl roku, vůbec nelituji. Oči se mi otevřely, pocit těžkých víček zmizel a opět se s radostí maluji. Má zkušenost s panem doktorem je vynikající. Jeho velmi lidský a optimistický přístup, jak v přípravě na operaci, tak i v jejím průběhu, ale i následná péče si zaslouží velkou poklonu. Pan doktor měl ke mně velmi pěkný lidský přístup a všechny mé obavy z operace rozptýlil. Poděkování patří i sestřičce v jeho ordinaci. Zároveň jsem již několik let i pacientkou pana doktora a mohu potvrdit, že je vždy milý, ochotný a odborník na svém místě. I v nemoci je návštěva jeho ordinace ve finále příjemnou záležitostí.

Daniela Střihavková - Pardubice (16. prosince 2016)

Podstoupila jsem operaci horních očních víček již v dubnu letošního roku. Se svým hodnocením jsem záměrně čekala několik měsíců, až do úplného zhojení jizev. Dnes mohu říci, že zrak se mi zlepšil cca o 0,5 až 1 dioptrii, např. přečtu jízdní řády na zastávkách MHD bez brýlí, mé oči jsou odpočatější, knihy a noviny dnes čtu bez nepříjemného a obtížného slzení, ale hlavně - cítím se celkově mladší a spokojenější. :-) Určitě tento zákrok přispěl i ke zvýšení mého sebevědomí. Po mnoha letech jsem se začala občas i malovat :-)

Prostředí na klinice je velmi útulné a přitom plně komfortní, personál laskavý a příjemný.Všem, kdo o této operaci očních víček vážně uvažují, mohu s klidným svědomím říci, že zákrok je zcela bezbolestný, operace trvala necelou hodinku a po celou dobu jsem se s panem doktorem Tišerem příjemně bavila. :-) Mohu tedy i dnes s klidným svědomím říci, že s prací MUDr. Tišera jsem naprosto spokojená a všem dalším klientkám ho mohu osobně doporučit, nejen pro jeho lidský přístup, laskavé a vstřícné jednání ale hlavně pro jeho profesionalitu, šikovnost a zručnost.

Daniela Střihavková

170x130Iveta Součková (27. září 2016)

Byla jsem u pana doktora Tišera na zákroku operace horních víček..Jeho jednání a vysvětlení bylo úplně super s nadšením jsem opouštěla ordinaci a hned se objednala zákrok trval hodinku vůbec jsem nic necitila prostě šikovnost má v rukou..Nasadila jsem si brýle proti slunci a s usměvem opouštěla orrdinaci..Všem Vám tuto kliniku doporučuji.Citim úlevu,žádná únava a mé oči krásně září dámy opravdu je to znát tak se nebojte a objednávejte za tu cenu,která je skvělá to opravdu stojí,.Ve svých 45 letech jsem si udělala velkou radost,která už mohla být dřív..Kdyby byl člověk líp informovaný a věděl proto Vám tady píšu..

170x130Michael S. (6. srpna 2016)

Nebýt bílé ordinace, nemám pocit, že jsem u lékaře. Je pravda, že na první pohled celou řadu věcí trochu bagatelizuje, říká, tohohle se asi nezbavíte, tohle se léčit nedá, to se poddá samo - ale díky všelijakým vyšetřením a rozborům krve pravděpodobně nic nezanedbá. Je-li potřeba, pošle i na zdánlivě zbytečná vyšetření ke specialistům. Mluví z něj praktik. V několika případech jsem se svými potížemi obešel specialisty - a po roce mi řekli to samé, co doktor Tišer. Asi je dobré mu věřit, člověk je sice nevěřící Tomáš, ale v důsledku se zatím vždycky ukázalo, že měl pravdu. Nejsem lékař, nechodím ani k jinému praktikovi, těžko mohu soudit jinak, než subjektivně, ale mám pocit, že to to na 1*.

170x130Jaroslava Slavíková (3. června 2016)

Jaroslava S. U pana doktora jsem byla s drobností chirur.charakteru.Ošetřeno perfektně.Pan doktor je stará škola nebo vyspělá etika.Při rozmluvě se na pacienta skutečně dívá,skutečně poslouchá a odpovídá k věci.Nemlátí při rozhovoru do klávesnice,nemá přilepený obličej na obrazovce a je oblečený skutečně jako doktor.Ani sestru jsem si nespletla s uklizečkou,oblečená jako sestra,velmi milá.Budu-li vás pane doktore ještě někdy potřebovat s radostí nashledanou. J. S.

50x50Spokojenost s operací varixů CHIVA metodou (4. 4. 2016)

U pana doktora Tišera jsem před necelými třemi týdny absolvovala operaci křečových žil metodou CHIVA: jedná se (oproti klasické operaci, kterou jsem podstoupila dříve a po níž následovala téměř okamžitá recidiva) o méně invazivní zákrok v lokální anestezii, jehož výhodou je rychlejší rekonvalescence i menší bolestivost. Zákrok trval necelou hodinu a kromě vpichů při podání anestezie jsem necítila bolest (ta se sice během prvních dní po operaci objevila, ale byla zcela v mezích snesitelnosti). Na celkové hodnocení výsledku je ještě příliš brzy, ale vše se zdá být na té nejlepší cestě: operovaná noha mi nenatekla, jizvičky se hojí dobře, a co se týká každodenního provozu, nejsem ničím omezovaná. Oceňuji také velmi příjemné a vstřícné jednání ze strany pana doktora i sestřiček, velmi příznivou cenu i to, že jsem na termín zákroku nemusela dlouho čekat. Děkuji! Lenka M.

170x130Oldřich Zavoral (1. března 2016)

Při vstupu do ordinace vidím za stolem pohodového člověka, v tu ránu se cítím téměř zdráv, tedy nebýt té mé choroby, kterou trpí obrovské množství lidí. Jsem velmi spokojen s přístupem a prací pana doktora, vždy odcházím s klidem v duši a receptem v tašce. Chtěl bych popřát panu doktorovi co nejvíce zdravých klientů, ale to nemohu, byl by nezaměstnaný. Tak tedy co nejvíce s p o k o j e n ý ch pacientů! S úctou Zavoral Oldřich

170x130Veronika B. (1. března 2016)

Dobrý den, pan doktor je opravdu odborník na svém místě. Umí pacientovi naslouchat, vždy vše důkladně vyšetří, než zahájí jakoukoli léčbu a umí své postupy velmi dobře vysvětlit. Jsem naprosto spokojená s jeho přístupem a přála bych si, aby bylo takových lékařů více. Naprosto mu důvěřuji a vím, že jsem u něj v dobrých rukou. Také prostředí jeho nové ordinace/kliniky je příjemné a útulné. Vřele doporučuji všem lidem, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí pro to také něco udělat :-)

170x130Iva (29. února 2016)

Lepšího praktického lékaře neznám. Pan doktor má velký přehled, vždy si ví se vším rady, snaží se nepředepisovat zbytečné prášky, nikoho nenutí k plastickým operacím a je moc milý. My k němu chodíme cela rodina a jsme moc spokojení. Několikrát nám hodně pomohl. Pacienti jsou u něho na prvním místě a jsme i nadšení, jaké krásné prostředí buduje pro své pacienty.

50x50Operace očních víček (4. 12. 2015)

Dobrý výsledek operace očních víček považuji u tohoto lékaře za samozřejmost. Vše jsem si nejprve "omrkla" u kolegyň na kosmetice. Překvapil mne příjemný společenský rozměr, který zákrok měl. Jarmila H.

Hana D. 16. listopadu 2015

Před třemi roky jsem u pana doktora Tišera absolvovala operaci očních víček a musím říct, že je úžasný výsledek a jizvy nejsou vůbec vidět, cena také velmi příznivá, vřele mohu doporučit.

170x13010.prosince 2014

Nedávno mi pan doktor odstraňoval křečové žíly na noze. Zákrok byl proveden odborně a precizně v příjemné atmosféře. Noha mi nenatekla, takže po sundání obvazu za tři dny jsem vůbec nemusela použít stahovací punčochu. Teď už jen zahojení malých jizviček. Spokojenost a chválím. Výsledek operace výborný a můžu jen doporučit. Mašková Věra 10.12.2014

170x1303.prosince 2014

Doktor jak má být. Necpe zbytečně prášky, vše vysvětlí, milý přístup k pacientům. Jen více takovych :) Zuzana Navrátilová

170x13024.září 2014

Dobrý den, byla jsem u pana MUDr.Tišera na vstupní prohlídce a jsem moc spokojená. Vše vysvětlil, poradil a měl příjemné vystupování. Věřím, že jsem ve správných rukou. - V. Tichánková

170x13028.února 2014

"Přes předchozí negativní diagnózu ortopeda velmi přesně zjistil, že mám poškozený meniskus, poskytl mi základní informace k problému a doporučil mi výborného ortopeda k zákroku. Dnes jsem v pořádku a moje důvěra v jeho odborné schopnosti se ještě zvýšila. Vděčná pacientka Ing.Hana Matějčková

170x13010.července 2013

"Mohu jen chválit, dcera (11-letá) po odstranění znaménka na zádech (3 stehy) nemá téměř žádnou jizvu, hojení bezproblémové. Samozřejmě měla z výkonu strach, ale přístup Dr.Tišera a sestřičky byl profesionální a vše proběhlo úplně v pohodě. Žádné čekání, ani na termín nebo následné ošetření. Prostě super! - Jana Černocká

170x13021.srpna 2013

Pan doktor mi provedl operaci očních víček. Podrobně mě seznámil s průběhem operace. Během operace, která byla bezbolestná, jsme si spolu povídali a výsledek opearace byl výborný. Nejen pěkně upravená víčka, ale zmizely i vějířky vrásek vedle očí. Mohu jen doporučit. - Renata

170x13031.května 2013

Před měsícem jsem se svěřila do šikovných rukou MUDr.Tišerovi. Odoperoval mi z obou nohou křečové žíly. Při zákroku jsme si příjemně povídali, výsledek je vynikající a jsem opravdu velmi spokojená. Doporučuji a děkuji. - Alena S. Český Krumlov

170x13025.dubna 2012

Provedl mi operaci kýly, za 5 hod. doma a za 2 dny jsem chodil (bez prášků na bolest). Velmi spokojen a vřele doporučuji.- Petr

50x5031. ledna 2013

Zařízení jsem využil v posledním roce několikrát - resp. jeho chirurgickou část. Služby mi připadají kvalifikované, vysoce profesionální. S ohledem na mé zaměstnání oceňuji rychlost - bez zbytečného posedávání po chodbách, odesílání od jednoho vyšetření k druhému... :-) M.Kubát

Aktuální informace
Parkování

Pro pacienty kliniky na soukromém parkovišti u budovy jsou vymezena 4 parkovací místa.

dark

Kontaktujte nás

logo_spodni_listaChirurgické centrum
Estetická chirurgie
Akreditované očkovací centrum
Všeobecné lékařství

MUDr. Jan Tišer
Kyjevská 303
Pardubice-Pardubičky
530 03

centrum@medicalgate.cz
Recepce: +420 466 513 287
Praktický lékař Pardubice